Ervaar het Brachterwald

Voor onze gasten zijn we bezig de tofste routes met mooiste plekjes in Reuver, Beesel, Brüggen (DE) en verdere omgeving uit te stippelen. Deze kunnen wandelend of te paard verkend worden, maar ook voor tourfietsers, MTB'ers en wielrenners van verschillende niveaus zitten er mooie routes tussen.


Na inspanning kan je bij Boscafé de Grens terecht om even helemaal op te laden. Of je nu komt om te wandelen en lunchen, koffie te drinken of voor een lekkere borrel na een zware MTB-route, we hebben voor ieder wat wils!

Te voet

Het Brachterwald heeft vele wandelmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde wandelaars. Bekijk hier onze leuke wandelroutes van verschillende lengtes. Binnenkort beschikbaar!

Per fiets

Ook voor fietsers biedt het Brachterwald veel. Zowel voor mountainbikers als tourfietsers hebben we toffe routes uitgestippeld, bekijk ze hier!

Binnenkort beschikbaar!

Te paard

De omgeving van Reuver is ook voor paardenliefhebbers een toffe plek. We hebben routes voor je geselecteerd met Boscafé de Grens als pauzeplaats.  Binnenkort beschikbaar!