Op de FatMax in het Brachterwald (+/- 2,5 UUR)

Ontdek deze nieuwe gemotoriseerde outdoor sensatie: crossen door het Brachterwald op een FatMax!


Boscafé de Grens is direct gelegen aan het Brachterwald. Een uniek natuurgebied van maar liefst 1328 ha groot. Van 1948 tot 1996 lag er een uitgebreid munitiedepot van het Britse Rijnleger, een van de grootste van Europa. Toen dit depot werd afgestoten kwam het gebied in handen van natuurbeschermingsorganisaties. Vanaf 1998 werden fiets- en wandelpaden aangelegd en in 2000 kreeg het de status van natuurgebied.


Het ruige bosgebied aan de randen van het Brachterwald leent zich uitstekend voor een sportieve FatMax tocht. De FatMax is uitgevonden om de skipistes in Oostenrijk mee naar beneden te scheuren; maar bij ons voorzien van een elektromotor en crossen maar. Met een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 40 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door het Brachterwald.


Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een routekaart ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!


En na afloop van jullie avontuur in het Duitse Brachterwald ? Dan verwelkomen we jullie in ons Boscafé De Grens (NL). Hier kunnen jullie napraten over jullie avonturen, bijkomen van de inspanning en genieten van een hapje en een drankje.      


Wanneer:                       HELE JAAR

Hoeveel personen:       t/m 20 PERSONEN

Leeftijd:                        Vanaf 16 jaar

Prijs:                             € 34,90 p.p.  

Reserveren

Reserveren kan vanaf 2 personen via het formulier achter de button. We zullen dan zo snel mogelijk reageren om de reservering te bevestigen. Vermeld hierbij de gewenste startijd: 


  • - ochtend 9:40 ontvangst, 9:50 start
  • - middag 14:20 ontvangst, 14:30 start 
Reserveer een Fatmax Tour