Het grote BosBazen avontuur (+/- 2,5 uur)

Trek de natuur in, los alle puzzels op en wordt een echte BosBaas van het Brachterwald!


Deze interactieve wandeltocht voor kleine avonturiers is een unieke manier om kinderen spelenderwijs de natuur te laten ontdekken en zich helemaal uit te leven. Bewapend met een verrekijker en spellenboek trekken de kinderen, onder begeleiding van een ouder/belegeider, het Brachterwald in. Als ouder/begeleider kun je door middel van het instructieformulier de wandeltocht in goede banen leiden en hier en daar een handje helpen bij de puzzels.


De puzzels hebben allemaal te maken met de omgeving, het is dus zaak dat de BosBazen goed om zich heen kijken en de verrekijker altijd bij de hand houden. Afhankelijk van de leeftijd kan er gekozen worden de lange (4,9 km) of de korte route (3,6 km) te lopen. Gemiddeld genomen zal je 2,5 uur in het Brachterwald onderweg zijn met pauze en het puzzelen naar juiste antwoorden.


Bij terugkomst bij Boscafé de Grens ontvangen de BosBazen een echte BosBazen medaille, kleurplaat en ook de verrekijker mag mee naar huis (wel nog even stilhouden zodat het een echte verrassing is). Kortom alles voor gezellige dag vol plezier!


Gedurende openingstijden kan de activiteit geboekt worden en reserveren hiervoor is niet nodig. Spreek een collega van ons aan en ze zullen je helpen.


Wanneer:             Tijdens reguliere openingstijden

Leeftijd:                5 - 10 jaar (richtlijn)

Prijs:                     € 7,50 per kind & ouders/begeleiders gratis 

Teken

Puzzel

Schrijf

Beleef